Tag: Road trips

Parisi do të përdorë sensorë të zërit për të gjobitur automjetet që shkaktojnë ndotje akustike

Parisi tashmë ka ndërmarrë hapa për të ulur shpejtësinë e makinave në rrugë, si dhe për t’i larguar ato tërësisht