Si e ndryshojnë zhurmat jetën tonë?

Paqja dhe qetësia në Tiranë janë kthyer në një luks ndërkohë që zhurma dhe stresi janë ushqimi I përditshëm në

Zhurmat vrasës të ngadaltë, në mënyrë të padukshme, çdo ditë nga pak

Në qytetin tone përballemi me sirena, bori, britma, uturima kamionash, bilbila te qe fershellejne, zhurma nga me te ndryshmet ne

Zhurmat në shkollat e Tiranës jashtë normave

Nxënësit në klasat nga rruga të ekspozuar ndaj zhurmave mbi 80-90 Decibel kanë 30 % më pak aftësi përqendrimi në

Skuadra Ecovolis merr pjesë aktivisht në dëgjesën e I-rë publike mbi Planin Lokal të Veprimit për Zhurmat (2021-2026)

Në datën 1/11/2021, në mjediset e qendrës TEN, Bashkia e Tiranës realizoi dëgjesën e parë publike me shoqërinë civile, mbi

Qytetarët, zhurmat një kërcënim real në cilësinë e jetës

Sapo i flet për ndotjen nga zhurmat, qytetarët nuk ngurojnë të përgjigjen. Të gjithë të anketuarit në zonat urbane të

Lajmi i Ditës: Thyerja e Heshtjes për zhurmat nga Bashkia Tiranë

Nivelet e zhurmës në Tiranë janë rritur nga zhvillimi i shpejtë urban, nga trafiku, kantieret e ndërtimit dhe ndërgjegja e

Parisi do të përdorë sensorë të zërit për të gjobitur automjetet që shkaktojnë ndotje akustike

Parisi tashmë ka ndërmarrë hapa për të ulur shpejtësinë e makinave në rrugë, si dhe për t’i larguar ato tërësisht

Si po i lufton Dehli zhurmat ?

Në një Tweet që është bërë virale, Policia e Dehlit njoftoi se ka vendosur matës të zhurmës në çdo semafor