Category: Uncategorized

Qytetarët, zhurmat një kërcënim real në cilësinë e jetës

Sapo i flet për ndotjen nga zhurmat, qytetarët nuk ngurojnë të përgjigjen. Të gjithë të anketuarit në zonat urbane të

Parisi do të përdorë sensorë të zërit për të gjobitur automjetet që shkaktojnë ndotje akustike

Parisi tashmë ka ndërmarrë hapa për të ulur shpejtësinë e makinave në rrugë, si dhe për t’i larguar ato tërësisht